torsdag 17 september 2009

Vilken fullträff!


Åh vad skönt det är när det stämmer så här bra för våra kissar i deras nya hem! Lille röde Ilkka fick en ny bästis i ett jättetrevligt hem.

Vill med detta meddelande tacka alla er som använder både hjärna och hjärta; adopterar från oss och ger våra katter goda hem. Ni ger katter som inte har fått en så bra start i livet vad de verkligen förtjänar. Tack för att ni hjälper oss att ge våra katter ett fortsatt bra och värdigt kattliv. =)

2 kommentarer:

  1. Dessutom ger man ännu en behövande katt möjligheten att komma in i värmen genom att adoptera en katt från en hjälporganisation!
    Tänkvärd och upplysande blogg, önskar bara att man haft lite mer tid att hinna läsa och kommentera. Ni gör ett underbart arbete och gör utan tvekan mest för förvildade katter i Sverige.

    SvaraRadera
  2. det tacket skriver jag under på! har varit jourhem till flera av era katter och det är så underbart att se när de får ett hem där de trivs! man har ju ändå månat om de små och i flera fall sett dem utvecklas från väldigt skygga. att då se dem utvecklas vidare i ett kärleksfullt hem gör en såååå lycklig!!! tusen tack!

    SvaraRadera